top of page

FACILITEITEN

De onderstaande tarieven zijn inclusief BTW

Ontspannings massage

Ontspanningsmassage is een zachte, gladde stijl van masseren ter bevordering van de algehele ontspanning van uw lichaam en geest. In combinatie van rustgevende muziek en gebruik van etherische oliën maakt deze behandeling voor u een aangename ervaring.

- Ontspanningsmassage 25 min. - 30 euro

- Ontspanningsmassage 50 min. - 55 euro

Kinesio Taping

Kinesio Taping stimuleert de natuurlijke herstelprocessen van het lichaam. De tape activeert het zenuwstelsel en algemeen circulatiesysteem waardoor de betreffende spieren en pezen sneller kunnen herstellen.

In tegenstelling tot de traditionele taping is Kinesio Taping gericht op drukvermindering van

het aangedane gebied en stimulering van de correcte beweging.

- Kinesio Taping - 5 tot 7,50 euro

Functional training

Functional training richt zich op het optimaliseren van normale bewegingen die een mens kan uitvoeren. Functional training is maatwerk waardoor deze geschikt is voor iedereen: jong, oud, sporters en niet-sporters. Door specifiek te trainen, met of zonder attributen, ontwikkel je jouw behendigheid, kracht en uithoudingsvermogen.

- Functional training 30 min. - 25 euro

Herstel training

Bewegen is een vereiste om uw herstel te bevorderen. In overleg met de (sport)fysiotherapeut kan er specifieke trainingen voor u opgezet worden.

- Herstel training 30 min. - 25 euro

Workshops Leren Masseren

In samenwerking met collega Sportzorgmasseur Norbert Engels geven wij regelmatig voor kleine groepen (max. 12 deelnemers) workshops 'Leren Masseren'. De volgende modules worden gegeven:

Module   I : Rug

Module  II : Schouders, Nek

Module III : Benen​

Informatie en aanmeldingen bij collega:

nortbertengels@outlook.com

tel: 06 - 189 36 801

Please reload

bottom of page